Caltaboş ( Gâlbaş )

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
14 Dec 2013 | 16212 vizualizari

Va prezint metoda de preparare a caltabosului ( sau gâlbaşului ), asa cum se face in zona noastra, a Baraganului.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 14.12.2013, 23:05
Imi place,abia astept s afac si eu..
la 14.12.2013, 23:07
bun bun
la 14.12.2013, 23:08
La ora astaaa.....huòoooo ma duc sa bag niste exercitii fizice ca sa pot sa ...ma mai uit aici))
la 14.12.2013, 23:09
Laura )
la 14.12.2013, 23:09
Clementina
la 14.12.2013, 23:09
Motanel
la 14.12.2013, 23:10
la 14.12.2013, 23:21
la 14.12.2013, 23:25
cum asta e caltabos? e ca umplutura de sarmale. Nu am mai vazut asa. Il stiu doar din maruntaie de porc . Dar pt ca e carne tocata sigur imi place
la 14.12.2013, 23:25
bunnnnnnnnn
la 14.12.2013, 23:27
ce bunatate !
la 14.12.2013, 23:30
Timea, din maruntaie de porc noi facem lebărul
la 14.12.2013, 23:33
pai lebar e caltabos )
la 14.12.2013, 23:35
In ardeal da, la noi nu
la 14.12.2013, 23:40
ce tentant arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking