la 14.12.2013, 23:47 pfiuuu, ce as manca si eu acum
la 15.12.2013, 00:00 Ce frumosi sunt,, Calbajii '' tai
la 15.12.2013, 00:21
la 15.12.2013, 06:46 sunt buni acum de sarbatori!
la 15.12.2013, 07:42 Foarte gustosi!
la 15.12.2013, 08:47 Foarte buni!
la 15.12.2013, 09:39 Nu am mancat preparat asa si nici nu am mai auzit de denumirea de galbas. Dar dupa cum spuneam si la alta reteta fiecare zona cu preparatele ei..eu as fi bucuroasasa pot gusta de la fiecare. Delicios preparatul!!
la 15.12.2013, 11:32 Tare bun! Olecuta mai avem si-l preparam si noi.
la 15.12.2013, 11:38 tare bun
la 15.12.2013, 12:40 Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul
la 15.12.2013, 17:03 M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi
la 15.12.2013, 17:58
la 15.12.2013, 19:20 ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?