Caltaboş ( Gâlbaş )

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
14 Dec 2013 | 16212 vizualizari

Va prezint metoda de preparare a caltabosului ( sau gâlbaşului ), asa cum se face in zona noastra, a Baraganului.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 14.12.2013, 23:41
la 14.12.2013, 23:47
pfiuuu, ce as manca si eu acum
la 15.12.2013, 00:00
Ce frumosi sunt,, Calbajii '' tai
la 15.12.2013, 00:21
la 15.12.2013, 06:46
sunt buni acum de sarbatori!
la 15.12.2013, 07:42
Foarte gustosi!
la 15.12.2013, 08:47
Foarte buni!
la 15.12.2013, 09:39
Nu am mancat preparat asa si nici nu am mai auzit de denumirea de galbas. Dar dupa cum spuneam si la alta reteta fiecare zona cu preparatele ei..eu as fi bucuroasasa pot gusta de la fiecare. Delicios preparatul!!
la 15.12.2013, 11:32
Tare bun! Olecuta mai avem si-l preparam si noi.
la 15.12.2013, 11:38
tare bun
la 15.12.2013, 12:40
Uite la ea cu ce manichiura gateste ..Bun mai este caltabosul
la 15.12.2013, 17:03
M-ai convins Anul ăsta o să probăm și noi
la 15.12.2013, 17:58
la 15.12.2013, 19:20
ma si daca la sfarsit aruncai si vre-o 2-3 covrigi din cei tari ca sa se umfle bine cu zeama de la caltabos atunci gustul e desavarsit pentru mine,super a iesit dar nu cumva l-ai facut cam devreme?? sau porcul e deja transat?
la 15.12.2013, 20:06

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking