Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Postat de Sidy in Cannelloni
12 Noi 2012 | 8694 vizualizari

O retetă tipică italiană, de efect si foarte gustoasă, care se poate pregati in diferite variante, după imaginația fiecăruia.Acesti cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, în functie de umplutură si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, brânzeturi, creme, sau fructe . Cam multe calorii veti zice, dar.....nu mancam in fiecare zi asa ceva.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 14.11.2012, 04:13
un sos bolgnese nu se face asa,si eu iti dau un sfat ca cel mai usor mod de a face cannelloni e sa folosesti foaia de lasagna
la 14.11.2012, 08:25
Dar cum se face sosul dupa parerea ta ????
De ce ti se pare ca e mai usor sa rasucesc foaia de lasagna, decat sa folosesc cannelloni gata facut ???
la 14.11.2012, 12:11
Mm... ce delicios arata!!
la 14.11.2012, 17:41
Sidyyyy bravo de reteta este bestiala !!!! si sosul Bechamel e perfect ca ingrediente ! bravo si pupici
la 12.08.2018, 09:34
la 13.08.2018, 07:31
Panacris

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking