Cannelloni alla Bolognese cu sos Bechamel

Postat de Sidy in Cannelloni
12 Noi 2012 | 8787 vizualizari

O retetă tipică italiană, de efect si foarte gustoasă, care se poate pregati in diferite variante, după imaginația fiecăruia.Acesti cannelloni se pot prepara fie ca fel principal, fie ca aperitiv, fie ca desert, în functie de umplutură si se pot umple cu aproape orice :carne, legume, brânzeturi, creme, sau fructe . Cam multe calorii veti zice, dar.....nu mancam in fiecare zi asa ceva.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 12.11.2012, 15:54
ce delicios e
la 12.11.2012, 15:55
bun-bun
la 12.11.2012, 15:59
grozav de bine arata
la 12.11.2012, 16:01
foarte buni!!!
la 12.11.2012, 16:04
Wow , da' bine mai arata ... yam ,yam
la 12.11.2012, 16:35
bun bun
la 12.11.2012, 17:20
Wow,wow ce prezentareee!Ai facut o bunatateee!
la 12.11.2012, 17:38
foarte bun!
la 12.11.2012, 17:42
foarte bine arata
la 12.11.2012, 18:10
fffff delicios
la 12.11.2012, 18:23
la 12.11.2012, 20:46
Mmm.....cum arata
la 12.11.2012, 21:12
la 12.11.2012, 21:20
Foarte bunnnnnn
la 13.11.2012, 10:09
Vai cum arata! Puiutul meu adora pastele, ar manca non-stop.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking