Ingrediente
- 4 tuburi cannelonni
- 3 linguri branza dulce de vaci
- 3 linguri fulgi de cocos
- 2 oua
- 5 linguri zahar extraf fin
- 50-70 ml lapte
- 1 lingurita mica esenta de vanilie
- 2 linguri zahar brut
- 2 linguri dulceata de zmeura
- zmeura pentru decor
- 1 cub mic de unt
- 1 lingura faina
Mod de preparare
Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina.
Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam ingredientele. Albusul de ou al batem putin spuma cu o furculita, adaugam apoi 3 linguri zahar extra fin si continuam sa batem albusul cu zaharul ca pentru o glazura. Nu trebuie sa obtinem o bezea...Amestecam glazura de ou cu crema de branza. Crema de branza obtinuta o punem intr-un pos sau punga. Umplem tuburile de cannelloni cu crema de branza, apoi le punem in vasul termorezistent tapetat.
Intr-un castron punem oul ramas, il batem ca pentru omleta, adaugam 2 linguri zahar brut si putina esenta vanilie. Amestecam bine ingredientele, adaugam laptele si le amestecam pana se topeste zaharul. Compozitia o turnam peste cannelloni. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 40 minute. Lasam desertul sa se odihneasca pana devine cald, servim direct din vas sau rasturnam desertul pe o farfurie intinsa, adaugam dulceata de zmeura si servim desertul cu mare pofta. Sa va fie de folos!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|