Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

Postat de simona72 in Paste
31 Oct 2015 | 5333 vizualizari
Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

O combinatie super delicioasa, cu inspiratie de la Corinuta...Ea a folosit mac in loc de nuca de cocos si sos din fructe de padure. Oricum ar fi, combinatia este delicioasa!

Ingrediente

  • 4 tuburi cannelonni
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar extraf fin
  • 50-70 ml lapte
  • 1 lingurita mica esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri dulceata de zmeura
  • zmeura pentru decor
  • 1 cub mic de unt
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina.

Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam ingredientele. Albusul de ou al batem putin spuma cu o furculita, adaugam apoi 3 linguri zahar extra fin si continuam sa batem albusul cu zaharul ca pentru o glazura. Nu trebuie sa obtinem o bezea...Amestecam glazura de ou cu crema de branza. Crema de branza obtinuta o punem intr-un pos sau punga. Umplem tuburile de cannelloni cu crema de branza, apoi le punem in vasul termorezistent tapetat. 

Intr-un castron punem oul ramas, il batem ca pentru omleta, adaugam 2 linguri zahar brut si putina esenta vanilie. Amestecam bine ingredientele, adaugam laptele si le amestecam pana se topeste zaharul. Compozitia o turnam peste cannelloni. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 40 minute. Lasam desertul sa se odihneasca pana devine cald, servim direct din vas sau rasturnam desertul pe o farfurie intinsa, adaugam dulceata de zmeura si servim desertul cu mare pofta. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata rece de paste

Postat de gurita_ta2005

Salata rece de paste

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,la foc mic.Se lasa timpul scris pe cutie sau punga in functie de pastele folosite. Salata se spala bine si se taie fasii,o punem intr-un...

Citeste continuarea

Spaghete cu chiftele si sos de rosii

Postat de CameliaComan

Spaghete cu chiftele si sos de rosii

Prima data taiem ceapa pestisori si o punem intr-o tigaie incinsa cu 2 linguri de ulei.Punem un praf de sare iar apoi taiem feliute subtiri 2 catei de usturoi si ii punem in tigaie.Lasam la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2015, 17:12
ceva dulce si bun pentru noi
la 31.10.2015, 17:14
ce delicatesa Simona....bravo
la 31.10.2015, 17:16
Multumesc feteleee!
la 31.10.2015, 17:18
un deliciu
la 31.10.2015, 17:23

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking