Cannelloni cu carne de curcan

Postat de Ela68 in Cannelloni
15 Iun 2014 | 20417 vizualizari

Lasagna este un preparat foarte gustos pe care nu l-am incercat pana acum. Fata de reteta originala eu am folosit tuburi in locul foilor, mi se pare mult mai simplu si mai comod, Nu am vazut diferente prea mari intre variantele intalnite in blogosfera, in consecinta nici eu nu m-am abatut prea mult.

Inapoi la reteta

Comentarii (48)

la 16.06.2014, 10:39
arata super!
la 16.06.2014, 11:15
la 16.06.2014, 11:20
multumesc mult fetelor
la 16.06.2014, 11:31
la 16.06.2014, 11:40
O bunatate
la 16.06.2014, 12:20
Delicioase!!la favorite cu ele!!
la 16.06.2014, 15:08
buna!
la 16.06.2014, 16:05
minunat arata
la 16.06.2014, 16:07
in primul rand, felicitari pentru prezentare!
in al doilea rand, felicitari pentru rabdarea de a le umple )) eu prefer foile de lasagna!
la 16.06.2014, 16:17
ei, laura, mi se pare mai usor cu tuburi fiindca in ultimele trei saptamani am facut la greu cannelloni, dar cu spanac si am prins tehnica
multumesc ......si fetelor
la 16.06.2014, 16:34
CE BINE ARATA
la 16.06.2014, 20:27
Arata de vis. Felicitari!
la 17.06.2014, 08:57
Foarte bune!
la 17.06.2014, 09:00
Excelent ti-a iesit Si ce taietura perfecta ai facut
la 17.06.2014, 09:34
multumesc , Dia, pentru sesiunea foto, am ascuns un sfert din ea sa se raceasca, restul am mancat-o fierbinte, am fost haplea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking