Canneloni

Postat de Criss in Cannelloni
5 Noi 2013 | 18340 vizualizari
Canneloni

Ingrediente

  • -1 cutie paste cannelloni
  • -800 g carne tocata de pui (se poate si alt fel de carne, eu prefer carnea de pui)
  • -250 g ciuperci
  • -1 ceapa
  • -1 bucata usturoi
  • -1 morcov
  • -sare, piper, cimbru
  • -2 linguri pasta de rosii
  • Pentru sosul de rosii:
  • -2 linguri ulei de masline
  • -1 cutie rosii in bulion
  • -1 ceapa mica
  • -1 usturoi
  • -2 frunzulite de busuioc
  • -sare, piper
  • Pentru sosul bechamel:
  • -2 linguri unt
  • -2 linguri faina
  • -300 ml lapte
  • -sare, nucsoara
  • +
  • -80 g cascaval ras

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete, sare, piper, cimbru si pasta de rosii. 

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 4 minute, nu mai mult. Se pot folosi si nefierte insa banuiesc (,) ca raman mai tari, al dente si mie nu prea imi plac pastele al dente. 

Pastele fierte si racite se umplu cu amestecul de carne si ciuperci. Folositi cea mai mica lingurita pe care o aveti.

Intr-un vas termorezistent se toarna sosul de rosii si se aseaza pastele umplute. Se toarna deasupra sosul bechamel, se rade cascaval si se pune tava in cuptor pentru 40 minute.  

Sos de rosii: Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline. Se adauga rosiile taiate cubulete si bulionul, putina apa, sare, piper, busuioc si se fierbe 7-8 minute.  

Sos bechamel: Se topeste untul pe foc mic intr-o craticioara. Se adauga faina si se amesteca bine cu telul pana obtinem o crema, apoi lasam pe foc inca 1 minut, ca sa se rumeneasca putin faina, dar amestecam mereu. Atentie sa nu se arda. Adaugam lapte, avand grija sa amestecam mereu in sos. Lasam la fiert sosul inca 1 minut amestecand mereu. Se condimenteaza cu sare si piper si putina nucsoara.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Canneloni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cannelloni cu carne

Postat de ela

Cannelloni cu carne

Punem rosiile in sos intr-o craticioara pe foc si adaugam sare,busuioc si oregano dupa gust.Lasam sa dea cateva clocote.Adaugam 100ml apa si mai lasam sa dea cateva clocote. Carnea tocata o...

Citeste continuarea

Canelloni cu spanac și ricotta

Postat de Alina26

Canelloni cu spanac și ricotta

Tocam si calim ceapa in ulei de măsline pana devine transparenta. Adaugam spanacul di lăsăm la foc mic, cu un capac pana scade toata apa.Lasam sa raceasca. Punem apa cu sare la fiert.Cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2013, 06:47
Foarte bun!
la 05.11.2013, 07:05
la 05.11.2013, 07:49
Imi place mult !
la 05.11.2013, 07:56
ce bine arata!
la 05.11.2013, 08:18

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking