Cantik

Postat de Giana in Vita
15 Oct 2013 | 21128 vizualizari

Cantik (se citeste geantâc) - se fac din aluat cu drojdie, care se umple cu carne de vita tocata si ceapa cruda. O reteta veche dar inca la moda si foarte apreciata in zona Dobrogei. Noua ne place foarte mult si servim acest preparat ca fel principal pt ca sunt foarte satioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 16.10.2013, 08:27
Multumesc Andreea, sper sa-ti placa
la 16.10.2013, 15:28
ce misto!!!
la 16.10.2013, 19:34
bun bun
la 16.10.2013, 23:03
Va multumesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking