Cantik

Postat de Giana in Vita
15 Oct 2013 | 21143 vizualizari

Cantik (se citeste geantâc) - se fac din aluat cu drojdie, care se umple cu carne de vita tocata si ceapa cruda. O reteta veche dar inca la moda si foarte apreciata in zona Dobrogei. Noua ne place foarte mult si servim acest preparat ca fel principal pt ca sunt foarte satioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 15.10.2013, 17:39
la 15.10.2013, 17:39
la 15.10.2013, 17:40
minunate
la 15.10.2013, 17:43
Va multumesc si va poftesc sa serviti
la 15.10.2013, 17:44
la 15.10.2013, 17:55
ce bine arata!
la 15.10.2013, 18:01
Ce frumos arata!
la 15.10.2013, 18:39
la 15.10.2013, 19:13
ce pufoase ti-au iesit!
la 15.10.2013, 20:00
minunate
la 15.10.2013, 20:08
tare bine arata !
la 15.10.2013, 20:17
cred ca-s foarte bune
la 15.10.2013, 21:15
Cu siguranta foarte bune. Un fel de chiftele in aluat, doar ca nu nu pui asa multe ingrediente in compozitia de carne ca la chiftele. Bunatate
la 15.10.2013, 23:24
Va multumesc foarte mult pt aprecieri. Desi le-am copt cam mult deasupra, ma bucur ca am reusit sa va starnesc interesul. Mi-am luat alt cuptor electric; insa va mai dura ceva pana ma invat cu el. Coace diferit fata de cuptorul de la aragaz. Cred ca si asta le-a influentat sa fie pufoase. Va mai astept in vizita la retele mele si sper sa incercati si sa va si placa preparatele postate de mine. Va multumesc.

la 15.10.2013, 23:40
Le-am trecut la favorite

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking