Platou de toamna
Postat de ancutsa
Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie în patru porţii. Se umple fiecare felie de...
Citeste continuareaCarnaciorii proaspeti mi-au atras atentia. Am cumparat de proba mai putini si i-am preparat dupa metoda de imbunatatire a lui Jamie Oliver.Pireul l-am imbunatatit cu o lingura de hrean razuit. Muraturile au completat o masa, pentru noi, chiar copioasa.
Ingrediente
Mod de preparare
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu verdeturi si pireu cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|
Postat de ancutsa
Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie în patru porţii. Se umple fiecare felie de...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Marinarea carnii: Carnea de porc se taie cuburi mai maricele,se pun intr-un castron,se condimenteaza,se stropesc cu ulei de masline si vinul rosu.Se acopera si se da la frigider pentru 12 ore....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|