Carnaciori in foietaj

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
10 Dec 2014 | 8945 vizualizari
Carnaciori in foietaj

Sunt convinsa ca toata lumea prepara carnaciori in foietaj. Mie mi-a placut foarte mult metoda dragutei chef Lorraine Pascal-careia ii admir naturaletea si priceperea: http://www.tvpaprika.ro/Musoraink/L/lorraine_pascale_home_cooking_made_easy

Ingrediente

  • foietaj de placinta
  • carnaciori semi-afumati subtiri
  • seminte mac
  • seminte susan
  • ou batut - optional

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se  dezgheata treptat la temperatura camerei .

Se taie fasi cu latimea de 10 cm .

Carnaciorii se taie tot  la  lungimea de 10 cm .

Se aseaza carnaciorii distantati pe jumatate din fisia de aluat si cu ceialalta parte se acopera . Se apasa intre carnaciori cu degetele sa ramana tot atata interval . 

Cine doreste poate sa unga inainte suprafata exterioara cu ou batut .

Presarati deasupra seminte de mac si susan .

Se da la rece [ ideal la congelator ] putin sa se intareasca din nou aluatul. Astfel se vor taia bucatile mai usor si estetic .

Se scote de la rece bucata de foaie umpluta cu carnaciori si se taie cu un cutit bine ascutit in fasii de 2 cm [ un deget ] .

Coaceti la cuptor , foc mediu , pana devin rumeni .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitive rapide pentru sarbatori

Postat de AlexTeacher

Aperitive rapide pentru sarbatori

“Acadele” de mozzarella si rosii cherry  Pe fiecare bat de frigaruie se pune cate o rosie cherry si o biluta de mozzarella; Se scufunda mozzarella in pesto si...

Citeste continuarea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult. Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.12.2014, 22:08
Buni mai sunt!
la 10.12.2014, 22:12
ce frumosi ti-au iesit!
la 10.12.2014, 22:15
Cu bere , cu bere
la 10.12.2014, 22:25
ce fain arata
la 10.12.2014, 22:28
Merge si cu vin

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking