Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon

Postat de Satisfyyourcravings in Porc
22 Apr 2018 | 2515 vizualizari
Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon

Ingrediente

  • 4 carnati proaspeti
  • 1/2 varza alba
  • 400 grame cartofi
  • sare, piper
  • 50 grame bacon
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Carnati se prajesc intr-o tigaie fara ulei 8-10 minute pana sunt gatiti complet. 

Intre timp, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, iar varza juliene. Baconul se taie cuburi si usturoiul se piseaza.

Baconul se prajeste intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocant. Se transfera pe prosoape de bucatarie. 

In aceeasi tigaie, se adauga cartofii, varza, sare si piper si se amesteca bine astfel incat toate sa fie acoperite de grasimea ramasa de la bacon. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sunt gatite complet. Se amesteca din cand in cand. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1-2 minute. La final, se adauga baconul si patrunjelul. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza cu carnati in tigaia wok

Postat de Constelatialeu

Varza cu carnati in tigaia wok

Mai intai ne pregatim toate ingredientele, tocam varza si o frecam cu putina sare, ceapa o curatam si o taiem marunt, cubulete taiem si ardeiul capia, rosiile le decojim si apoi le taiem bucatele...

Citeste continuarea

Rulada imbunatatita din piept de porc

Postat de MotanLaOale

Rulada imbunatatita din piept de porc

Pieptul de porc l-am procurat cu sorici si bine impanat cu carne. Se curata soriciul, se portioneaza sa fie bucata dreptunghiulara, se spala si se usuca bine cu un prosop absorbant. Se pune...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2018, 16:18
Ce apetisant arata!
la 22.04.2018, 18:44
la 22.04.2018, 18:49
la 23.04.2018, 05:37
Super!
la 23.04.2018, 07:48

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking