Ingrediente
- 1kg.pulpa de porc
- 1kg carne de oaie
- 1kg.pulpa de manzat
- 1 kg. de fleica de porc
- 2 capatani de usturoi
- sare
- piper
- cimbru
- mate de oaie
- zeama de oase
Mod de preparare
Matele de oaie se pun in apa sa se desareze.
Cat matele stau in apa se prepara carnea.
Eu am cumparat-o si mi-a tocat-o la macelarie.
Am pus intr-un vas(lighean)carnea de oaie,porc si vita.
Se adauga sarea,cimbru,piperul si o cana ,cam 250 ml.zeama de oase si usturoiul pisat.
Am framantat bine si am lasat circa o jumatate de ora pentru se amesteca aromele condimentelor.
La masina de tocat carene se monteaza o palnie subtire,speciala pentru matele de oaie.
Se umplu matele,se spala si se lasa la uscat 24 de ore.
Apoi se pun in pungi si se pastreaza in congelator.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in mate de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (41)
|