Ingrediente
- 3 linguri ulei de masline
- 8 carnati proaspeti, mici
- 5 cartofi mici, taiati in 2 sau 4
- 2 bulbi fenicul, taiati in 6-8
- 2 ardei rosii/ galbeni, taiat in 6-8
- 2 catei de usturoi, pisati
- 1 1/2 linguri mustar cu boabe
- 250 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
- patrunjel proaspat, tocat, pentru servit
Mod de preparare
Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se adauga carnatii si cartofii intr-o tava potrivita pentru cuptor, impreuna cu 2 linguri de ulei. Se amesteca bine. Se coc 10 minute.
Se adauga feniculul, ardeiul, usturoiul, 1 lingura de ulei si mustarul. Se amesteca bine, apoi se toarna supa de pui si coace inca 30-35 de minute. Carnatii se mai intorc o data sau de doua ori in timpul coacerii.
Se presara cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|