Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de MotanLaOale in Multicooking
6 Mar 2020 | 3321 vizualizari
Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Este o placere sa gatesti cu acest Multicooker.

Ingrediente

  • 800 g carne de porc (pulpa)
  • 400 g masline negre fara samburi
  • 50 ml ulei
  • 500 g pulpa de rosii
  • 7-8 cepe (1,2 kg)
  • 2 foi dafin
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pulpa se taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt la robot.

Se conecteaza aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la curent, se apasa pe BROWN/SOTE, se seteaza temperatura HIGH, timpul de 15 minute si se apasa START/STOP.

Se toarna uleiul dupa ce s-a incins, se pune carnea si se soteaza 5 minute amestecand.

Se adauga ceapa si se mai soteaza 10 minute.

Se adauga vegeta, boia, piper si foile de dafin.

Se apasa butonul START/STOP.

Se adauga pulpa de rosii si se amesteca.

Se inchide capacul Multicooker-ului si se inchide supapa pentru abur SEAL/CLOSE.

Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe HIGH si timpul de 30 de minute.

Se apasa butonul START/STOP.

Dupa ce timpul a expiratse apasa butonul START/STOP, se elibereaza supapa pentru abur si dupa 5 minute se deschide capacul.

Se adauga maslinele si se mai porneste pentru 5 minute la fel ca inainte.

Cand expira timpul Multicooker-ul intra automat pe mentinere calda.

Este buna calda dar si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu masline la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d

Supa de vita cu taitei la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express  cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Spalam carnea. o taiem in doua bucati mari si o punem in vasul aparatului. Turnam 3 litri de...

Citeste continuarea

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, smantana lichida, un praf de sare. Se adauga indulcitorul, apoi orezul spalat. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.03.2020, 20:55
O bunatate de mancare! Ar merge bine si un colt de paine de casa!
la 06.03.2020, 20:57
mai ce buna
la 06.03.2020, 20:59
Se inteleg bine, domnul porc cu doamna maslina ?
la 06.03.2020, 21:27
Buna!
la 06.03.2020, 21:44
O bunatate!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking