Frigarui ardeiate
Postat de mihaelar63
Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri. Preparati cu blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia ,...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareCarnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider. Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si un pahar mic de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit. Dupa 35 min, se scoate si se adauga berea de ghimbir. Se mai lasa 40-45 min la cuptor. Se poate servi cu piure de cartofi sau legume. Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de mihaelar63
Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri. Preparati cu blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia ,...
Citeste continuareaPostat de Pelagie
Carnea de porc se taie felii foarte subtiri, se prajeste putin in ulei, se adauga usturoiul si bere din cand in cand, cat sa fiarba inabusit timp de 25-30 minute.La sfarsit se adauga 1 lingura...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|