Frigarui ardeiate

Postat de mihaelar63 in Porc
27 Aug 2013 | 6936 vizualizari
Frigarui  ardeiate

Tot gratar si iar gratar la iarba verde se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui .

Ingrediente

  • 2 kg carne de porc proaspata .
  • carnaciori de bere
  • slanina afumata
  • ceapa rosie
  • ardei rosu, verde si galben
  • 6 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita rasa praf de ghimbir
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet balsamic

Mod de preparare

 Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.

 Preparati  cu  blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .

  Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .

  Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .

  Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .

  Feliati la fel si slanina afumata .

  Formati frigaruile pe betisoare-tepuse  speciale de lemn .

  Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .

  Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]

  Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ardeiate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele din carne cu dovlecel si pesmet la cuptor

Postat de Valclaudia

Chiftele din carne cu dovlecel si pesmet la cuptor

Carnea tocata se pune intr-un vas incapator, peste care adaugam oul, dovlecelul si morcovul trecute prin razatoarea si scurse bine de apa lasata. Adaugam sare si piper dupa gust, patrunjelul...

Citeste continuarea

Mâncare de praz cu carne de porc

Postat de portiadelumina

Mâncare de praz cu carne de porc

Se prepară foarte simplu.  Carnea de porc se taie bucăţele (ca pentru gulaş) şi se prăjeşte un pic, cât să se rumenească puţin. Între timp se curăţă şi se toacă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2013, 02:39
la 27.08.2013, 06:27
vad ca mai erau locuri la masa,.... daca as fi stiut!!
la 27.08.2013, 07:11
la 27.08.2013, 07:14
Zici: " ...gratar si iar gratar ... se mai satura si lumea , deci o dam pe frigarui " ... de parca n-ar fi tot la gratar !?

Eu mor dupa ele
la 27.08.2013, 07:18
Foarte bine arata

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking