Cotlet de porc in crusta de seminte

Postat de mihaelar63 in Porc
17 Dec 2014 | 7077 vizualizari
Cotlet de porc in crusta de seminte

Simplu de preparat !!!

Ingrediente

  • 1.5 kg cotlet de porc [ merge si pulpa sau un muschiulet mai mare ]
  • 150 gr mix seminte [ susan , dovleac , migdale , floarea soarelui , mac , etc ]
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • fulgi de chilli

Mod de preparare

  1. Bucata de cotlet fara os se sareaza , se unge  cu mustar si se tavaleste bine [ apasand cu podul palmelor ] prin mixul de seminte si fulgi de chilli .
  2. Prajiti cotletul cu seminte pe toate partile cate 2-3 minute , intr-o tigaie cu ulei .Intoarceti carnea cu grija pentru a proteja crusta de seminte .
  3. Transferati bucata de cotlet intr-o tava si dati la cuptor 20-25 minute .
  4. Scoateti carnea din cuptor si o lasati sa se tempereze 15-20 minute .
  5. Dupa ce se ,, odihneste '' se poate felia cu ajutorul unui cutit bine ascutit .
  6. Serviti porcul cu crusta de seminte alaturat de garnitura sau salata preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (46)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc in crusta de condimente

Postat de postavaru

Cotlet de porc in crusta de condimente

Taiem cotletul pe lungime. Puteti folosi muschiulet de porc si atunci nu mai este nevoie sa il taiati. Condimentam bucatile de cotlet cu sare si piper. Curatam usturoiul si il pisam. Adaugam...

Citeste continuarea

Cotlet de porc in crusta de condimente

Postat de gaby_d

Cotlet de porc in crusta de condimente

Cotletul de porc eu l-am taiat pe lungime, era destul de gros. Am obtinut doua bucati . Pe un platou, am pus toate condimentele , le-am amestecat si am tavalit pe toate partile bucatile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2014, 18:04
delicios
la 17.12.2014, 18:05
Din motive bine intemeiate [ prietenii stiu de ce )] noi am servit fara garnitura , doar cu rosii
la 17.12.2014, 18:09
Roxana ideea este simpla , o dai la tavaleala cu ce ai ,porc , vita , miel , pipt de pui , de curcan , piept . ))
la 17.12.2014, 18:10
... Piept am vrut sa scriu si prima data
la 17.12.2014, 18:14
foarte bun

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking