Ingrediente
- 2 kg carne de porc proaspata .
- carnaciori de bere
- slanina afumata
- ceapa rosie
- ardei rosu, verde si galben
- 6 catei usturoi
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita rasa praf de ghimbir
- 1 lingurita rasa piper negru macinat
- 2 linguri ulei
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri otet balsamic
Mod de preparare
Portionati carnea de porc in bucati mici [cam cat doua cutii de chibrituri ] si subtiri.
Preparati cu blendarul un sos din sare . ulei , boia , piper ,. sos de soia , otet balsamic si usturoi .
Amestecati carnea de porc feliata cu amestecul de condimente si dati la rece .
Puteti prepara carne pentru macerare si cu o seara inainte .
Curatati legumele si le portionati cam de marimea carnii .
Feliati la fel si slanina afumata .
Formati frigaruile pe betisoare-tepuse speciale de lemn .
Intercalati carnea si carnaciorii cu ceapa si ardei .
Incepeti si terminati cu slaninuta afumata .[ astfel tepusa nu se va arde]
Prajiti la gratar . Serviti obligatoriu o bere sau un sprit rece .
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ardeiate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|