Ingrediente
- 1 kg carne de porc (mușchi, pulpa etc)
- Sare
- Piper
- Boia
- Ulei
- O ceapa
- 5-6 căței de usturoi
- Cimbru
Mod de preparare
Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget.
Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi în 2 și presărați cimbru ici colo, după gustul dumneavoastră, se mai adaugă sare. Și continuați asa pana a-ți terminat cu carnea.
Se da la frigider pt 24 ore și apoi se poate folosi la prăjit în tigaie sau pe grill.
Pofta mare și spor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in bait" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|