Ingrediente
- carne pentru friptura (porc, vita, miel, pui...)
- o canuta de pasta de tomate mai lichida
- condimente (piper, cimbru, boia, cimbrisor...) dupa gust
- 2 linguri delikat sau sare
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare
Pregatim bucatile de carne sa nu fie prea groase.
Intr-un bol amestecam restul ingredientelor pana devin un sos.
Luam bucatile de carne si le ungem cu sosul format. Le asezam intr-un recipient cu capac ermetic si le depozitam in frigider. Se recomanda a se marina cu cel putin 12 ore inainte de a frige carnea. Daca lasam carnea mai multe zile in marinada, o vom intoarce in sos din cand in cand, macar o data pe zi.
Este foarte gustoasa si foarte aromata.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinada in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|