4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Bunatati de Paste ! Am incercat o alta marinada mai altfel pentru friptura de miel si a iesit excelenta ;)
Ingrediente
Mod de prepararePregatim bucatile de carne sa nu fie prea groase. Intr-un bol amestecam restul ingredientelor pana devin un sos. Luam bucatile de carne si le ungem cu sosul format. Le asezam intr-un recipient cu capac ermetic si le depozitam in frigider. Se recomanda a se marina cu cel putin 12 ore inainte de a frige carnea. Daca lasam carnea mai multe zile in marinada, o vom intoarce in sos din cand in cand, macar o data pe zi. Este foarte gustoasa si foarte aromata. Pofta buna ! Daca ti-a placut reteta noastra "Marinada in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de gaby_d
Pregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa' bune de bagat in bete de frigarui. Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver . Eu am pus si un ficat de miel :) Amesteca intr-un bol...
Citeste continuareaPostat de diaconta
Pulpa de miel am spalat-o si apoi am tamponat-o cu un servet de hârtie. Am amestecat condimentele si le-am presarat peste carne. In caserola pentru marinare,am pus...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|