Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Postat de merisor67 in Porc
18 Iun 2014 | 8936 vizualizari

Cand o mancare iese buna de te lingi pe degete e riscant sa se termine repede. Speram sa mai ramana putin din ea si pentru a doua zi, dar pentru ca am servit-o cu mamaliguta, n-a mai ramas decat o portie de mamaliguta :))))

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 18.06.2014, 12:09
Dia, da din asta chiar a apucat )
la 18.06.2014, 12:09
Laura, daca ma duc pe fb sa postez reteta asta pe pagina lui Teo, ce zici, ma cere? )) Muah!
la 18.06.2014, 12:11
Cleme, cam daaa )))
la 18.06.2014, 12:11
Multumesc! Delia Motanel
la 18.06.2014, 12:12
Pup, Cristeena multumesc pentru apreciere!
la 18.06.2014, 12:29
Ce bine arata!
la 18.06.2014, 12:30
Mor de pofta Merisor
la 18.06.2014, 12:56
Crisulina, te-as invita la masa, dar nu mai am
la 18.06.2014, 12:56
Multzu, Elena!
la 18.06.2014, 12:57
Nu-i bai ,acum am reteta
la 18.06.2014, 12:59
Bine, atunci sa ma chemi tu pe mine cand o faci )
la 18.06.2014, 13:00
Merisor, siiigur primesti cerere, dar nu stiu cum o scoti cu Adi ))
la 18.06.2014, 13:08
la 18.06.2014, 13:50
Merisor, ce bunantate ai gatit tu acolo si ce merge cu mamaliguta
la 18.06.2014, 14:29
Multumesc, Claudia Pushaa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking