Carne de porc in sos picant de rosii cu ceapa caramelizata

Postat de merisor67 in Porc
18 Iun 2014 | 8935 vizualizari

Cand o mancare iese buna de te lingi pe degete e riscant sa se termine repede. Speram sa mai ramana putin din ea si pentru a doua zi, dar pentru ca am servit-o cu mamaliguta, n-a mai ramas decat o portie de mamaliguta :))))

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 18.06.2014, 18:40
la 18.06.2014, 19:05
Mariana
la 18.06.2014, 19:08
merge cu branza mamaliguta ramasa
la 18.06.2014, 21:36
Ce bunatate ne-ai adus!
la 18.06.2014, 23:23
buna mancare
la 19.06.2014, 00:13
imi place muult papica cu ceapa caramelizara
la 19.06.2014, 05:32
la 19.06.2014, 07:03
Lasa ca faci tu alta mamaliguta....carnita sa ajunga ! Te lingi pe degete....buna de tot !
la 19.06.2014, 08:14
o bunatate
la 19.06.2014, 11:59
Ce buuun!!
la 19.06.2014, 12:16
Buna!!!
la 19.06.2014, 13:01
buna !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking