Carne de pui cu oua posate

Postat de sufletista in Pui
28 Ian 2015 | 3629 vizualizari
Carne de pui cu oua posate

M-am inspirat de la Merisor pentru aceasta reteta.

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 5 felii de muschi afumat
  • 50 g ketchup iute
  • 1 conserva de rosii in suc
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 ardei rosi(in otet)
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie adaugam pulpele si pieptul de pui taiat in 2(eu le-am fiert putin inainte).

Adaugam feliile de muschi,acoperim cu capacul si lasam cca 10 min la foc mediu,intoarcem carnea pe toate partile,

Adaugam ceapa si ardeii taiati felii,vinul,amestecam si acoperim,lasam cateva minute sa se prajeasca impreuna,

Intre timp tocam rosiile si le adaugam in tigaie,adaugam ketchup si condimentele dupa gust, amestecam si mai lasam cca 5 min pe foc,

Adaugam ouale  in tigaie si acoperim cu capacul,

Lasam pe foc pana prind ouale crusta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui cu orez si fasole verde

Postat de mihaelar63

Piept de pui cu orez si fasole verde

 Legumele se curata si se spala . Ceapa se taie cubulete . Restul legumelor se taie marunt sau dupa preferinta . Sotati tote legumele inclusiv usturoul maruntit in ulei ....

Citeste continuarea

Tarta cu piept de pui si porumb

Postat de katty

Tarta cu piept de pui si porumb

Pregatim mai intai crusta. Amestecam cu varful degetelor faina cu sare si untul rece taiat bucati pana capata aspectul de nisip. Adaugam galbenusul si cate putina apa rece si framantam un aluat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2015, 13:35
hmm ca buna trebuie sa fie mancarica asta
la 28.01.2015, 13:38
Și nouă ne place fripturica asta!
la 28.01.2015, 13:49
E buna rau, nu-i asa?
la 28.01.2015, 14:00
foarte bune!!
la 28.01.2015, 14:03
Super

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking