Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005 in Slow Cooker
28 Dec 2016 | 8629 vizualizari
Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

O mancarica delicioasa la cioroiul preferat :X

Ingrediente

  • 300-400 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 100-200 g ciuperci taiate felii
  • 2-3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare/piper

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi,se pune in vasul de la slow cooker Crock-Pot cu ulei de masline,sare si piper.

Se pune apa cat sa acopere ,se seteaza functia High,pentru 3 ore.

Dupa cele 3 ore se adauga ceapa tocata marunt,morcovul taiat rondele si ciuperciile felii.

Usturoiul se striveste si se pune peste celalate legume.

Setam din nou functia high pentru 1 ora-1:30 minute.

Dupa vreo 40 minute se adauga si cartofii taiati cuburi si bulionul.

Se serveste cu muraturi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

Postat de AlexTeacher

Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-Pot

Introduceti carnea tocata intr-un bol; Dati ceapa pe razatoare si amestecati-o in carne; Tocati mararul si patrunjelul marunt si...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-Pot

Ceapa, morcovii, ciupercile se curăță, apoi se mărunțesc și se pun la călit împreună cu orezul,  uleiul de măsline și puțină apă, cca. 10 minute la foc mic, la final se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2016, 20:10
buna buna
la 28.12.2016, 20:28
multumesc
la 28.12.2016, 20:33
Buna!
la 28.12.2016, 20:37
multumesc camy
la 28.12.2016, 20:39
Foarte faina ti-a iesit!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking