Ingrediente
- 300-400 g carne de vitel
- 1 morcov
- 1 ceapa alba
- 100-200 g ciuperci taiate felii
- 2-3 cartofi
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura bulion
- ulei de masline
- sare/piper
Mod de preparare
Carnea se taie cuburi,se pune in vasul de la slow cooker Crock-Pot cu ulei de masline,sare si piper.
Se pune apa cat sa acopere ,se seteaza functia High,pentru 3 ore.
Dupa cele 3 ore se adauga ceapa tocata marunt,morcovul taiat rondele si ciuperciile felii.
Usturoiul se striveste si se pune peste celalate legume.
Setam din nou functia high pentru 1 ora-1:30 minute.
Dupa vreo 40 minute se adauga si cartofii taiati cuburi si bulionul.
Se serveste cu muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|