Ingrediente
- cca 800 g carne de vita
- 1 capatana de usturoi
- 400 g pasta de tomate
- 30 g unt
- mai putin de 1/2 lingurita de chilli de la Delikat
- sare
- piper
- 20 ml ulei
- Garnitura
- macaroane de la Barilla
Mod de preparare
Carnea de vita am taiat-o in bucatele potrivite, am presarat sare si chilli peste, apoi am pus tuciuletul pe foc cu uleiul si am adaugat bucatelele de carne, le-am calit cca 5-6 min, pana si-au schimbat culoarea. Am scos carnea din tuciulet si am asezat-o in vasul crock-pot-ului, am setat functia high, am pus capacul deasupra si am lasat cca 3 ore.
Separat am curatat usturoiul si l-am taiat mai marunt, am pus untul in tigaie si am adaugat usturoiul am lasat sa se rumeneasca si am adaugat pasta de tomate, am lasat sa dea in 2-3 clocote, am rasnit piper deasupra si acest amestec l-am turnat peste carnea de vita. Am mai lasat cca 1 ora.
Am fiert macaroane ca si garnitura. Pot sa spun ca a iesit un preparat delicios, chiar daca nu-s fana carne de vita, foarte frageta si aromata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu sos picant la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|