Ingrediente
- 500 g carne de vițel
- 10 cartofi
- 1 cutie de roșii în sos
- sare
- 1 linguriță rasă busuioc uscat
- condiment pentru cartofi
- ulei de măsline
Mod de preparare
Se spală carnea, se usucă cu prosop de hârtie abosrbant și se taie bucăți.
Se curăță cartofii, se spală, se taie în bucăți potrivite.
Se presară condiment peste cartofi și se așează în tava unsă cu ulei de măsline, intercalându-se cu bucățile de carne.
Se pasează roșiile, se adaugă busuiocul și sare după gust, se omogenizează, apoi se toarnă sosul de roșii peste cartofi și carnea de vițel.
Se acoperă tava cu folie de aluminiu și se introduce în cuptorul preîncălzit la 150 de grade C pentru 120 - 150 minute. Se îndepărtează folia și se mai lasă la cuptor 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu cartofi, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|