Carte cu portocale

Postat de cccris in Torturi
22 Feb 2010 | 6341 vizualizari

Recunosc ca m-am indragostit de pandispan si mousse-uri. Sint simplu de facut si usor de adaptat cantitatile in functie de nevoi.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 22.02.2010, 11:17
imi place fateta la tort cu ce ai facut-o?
la 22.02.2010, 11:28
la 22.02.2010, 11:54
suuuupeer
la 22.02.2010, 12:19
suuuuuuuper... decorezi foarte frumos tortuletele...
la 22.02.2010, 12:29
cartea e ca mama noastra/ ea te-nvata tot ce-i bun/ ia, priviti , priviti , prieteni/ e frumoasa... de nespus!felicitari pt. asa reusita!
la 22.02.2010, 13:02
Super arata excelent l-ai decorat nota maxima Vad ca ai insiropat si tu blaturile ca ziceai ca te enerveaza "fixatia asta la romani" Imi place f tare si compozitia si cum arata chiar ai talent .
la 22.02.2010, 13:51
ce tare! super tare...! salvez si eu reteta ca ma atrage mousse-ul de portocale...
la 22.02.2010, 14:48
arata si bine si cred k e si foarte delicios.....
la 22.02.2010, 15:03
L-am imbracat in pasta de zahar pictata cu sirop de ciocolata (nu am ajuns inca sa imi cumpar coloranti asa ca folosesc diverse alimente). Singura problema e ca siropul nu se intareste si a ramas lipicios si a trebuit sa am mai multa grija la transport. Gustul a fost perfect.
Pentru Sylvia: l-am insiropat pentru ca oricum crema nu e prea dulce, e acrisoara si pentru ca tortul nu era pentru mine. Si nici nu a fost mult sirop, asa de ochii lumii si a colorat dragut blatul.. Nu am nimic cu insiropatul, in anumite cazuri imi place, dar nu inteleg de ce zic ca e gresit daca nu o faci. E chestie de alegere.
Multumesc mult de aprecieri. Tuturor
la 22.02.2010, 15:14
Mai am un tortulet simpatic facut din ce mi-a ramas dupa decuparea cartii. E pe blogul meu, nu l-am mai pus aici pentru ca e aceeasi compozitie. http://cccris.blogspot.com/2010/02/tort-cadou.html
la 22.02.2010, 16:04
arata excelent....
la 22.02.2010, 17:54
foarte frumoasa cartea, imi place cum ai ornat-o..
la 22.02.2010, 18:06
Vai, ce frumoooooos Super ti-a iesit!
la 22.02.2010, 18:53
Vai de mine, cea mai perfecta carte. Nota 20. Trag cu ochiul la toate torturile ornate, ma inspir. Foarte frumos. Ti-a reusit
la 23.02.2010, 10:46
Ce tare! Vreau si eu o fila din cartea aste, cred ca este foarte buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking