Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 1 cârnat de casă afumat
- 2 felii caşcaval
- 50 ml ulei
- 1 lingriţă sare
- 1 linguriţă piper
- 1 linguriţă cimbru
- 1 linguriţî boia
Mod de preparare
Se curăţă cartofii de coajă şi se spală bine.
Se scot din apă şi se scobesc la mijoc.
Într-o tavă se toarnă uleiul, se aranjează cartofii , atât cei găuriţi cât şi partea din mijloc.
Se umplu cu fâşii de cârnaţi şi caşcaval.
Se presară deasupra sarea, piperul, boiaua şi cimbrul.
Se dă la cuptorul încins aproximativ 50 de minute la o temperatură de 190 de grade.
Poftă bună!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|