Ingrediente
- 1.5 kg cartofi
- 500 gr rosii
- 8 catei usturoi
- 2 linguri de rozmarin
- 100 ml ulei masline
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se curata , se spala si se taie pe lung .
Usturoiul se curata .
Rozmarinul se spala .
Rosiile se spala si se taie in doua .
Puneti intr-o tava cartofii ,usturoiul si rozmarinul .
Sarati si amestecati totul cu uleiul de masline .
Adugati o cana de apa si dati la cuptorul incalzit timp de o ora , acoperiti cu folie de aluminiu .Daca mai este nevoie puneti cate putina apa .
In ultima parte a coacerii indepartati folia si lasati sa se rumeneasca .
In acest moment puneti si jumatatile de rosii .Gustul acrisor al acestora vor echilibra preparatul .
Serviti cartofii copti cu asezonati cu piper , sare daca mai este nevoie si rozmarin verde [ pentru aspect ]
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu rozmarin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|