Ingrediente
- 4 cartofi mari sau 8 cartofi mai micuti
- o lingura de ulei de masline
- 200 g de brinza de vaci la cutie
- 2-3 linguri de smintina
- un catel de usturoi
- 2 linguri de dif. verdeturi tocate: partunjel, marar, cimbru, ce aveti pe acasa
- sare, piper
Mod de preparare
Spalam cartofii si ii punem intregi is cu coaja la copt pe o folie de aluminiu sau o hirtie de copt unsa cu ulei.
Intre timp pregatim sosul frecind brinza cu smintina, sare, piper, si adaugind la sf.1-2 linguri de partunjel, marar, un pic de usturoi totul tocat marunt.
Cartofii gata copti se depica in doua si se umplu cu sosul pregatit mai sus.
o salata verde sau o salata de rosii cu ceapa fac din acest aperitiv o cina buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti in cuptor cu umplutura de brinza, smintina si verdeturi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|