Ingrediente
- 500 gr de cartofi mici
- 50 gr de unt
- 200 gr de bacon afumat
- 100 gr salam
- 100 gr cascaval
- 100 gr branza
- 1 ceapa potrivita
- 2 ardei kapia
- 2 rosii
- 3 oua
- 200 gr smantana
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 200 grade pana cand se topeste untul.
Cand s-a topit untul punem legumele deasupra si mai lasam 10 minute forma la cuptor. Adaugam si branza, cascavalul si salamul deasupra si lasam sa se rumeneasca putin. Separat batem ouale cu smantana si cu un praf de sare si turnam peste compozitia din vas lasand-o sa se inchege. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|