Ingrediente
- 4 pulpe mari de pui
- 6-8 cartofi fierti
- 100 gr cascaval
- 400 gr ciuperci conserva
- 3 felii bacon afumat
- 1 ardei gras rosu
- sare
- piper
- 2-3 lg ulei de masline
Mod de preparare
Cartofii i-am fiert in apa cu sare separat.Pulpele le-am fiert impreuna cu un morcov,telina,ceapa si patrunjel(din zeama am facut o supa).Cand pulpele au fiert le-am scos la scurs,le-am sarat,piperat le-am pus intr-o tava si am stropit pulpele cu ulei de masline,
In tava am adaugat cartofii curatati si taiati in patru,ciupercile,cascavalul ras ,ardeiul si feliile de bacon afumat.Tava am bagat-o la cuptor la 200 de grade ptr. 20 de minute.pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|