Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc

Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne
12 Iun 2010 | 5833 vizualizari

Va prezint o reteta simpla si delicioasa este o adaptare la ce am vazut eu prezentata la tv aici intr-o dimineata la o emisiune culinara. Prezentau un carnacior special din Lyonez cu fistic , o minunatie…eu pentru ca nu am gasit inca renumitul carnacior am adaptat reteta la ingredientele care le aveam si am folosit boudin blanc, un carnacior foarte aromat cu o textura uniforma si foarte lejera. Daca va tenteaza reteta puteti sa il inlocuiti cu ce aveti la indemana lasati-va purtati de val, asta e farmecul in bucatarie.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 12.06.2010, 15:12
Faina prezentare!
la 12.06.2010, 15:35
Bunica sa stiti ca nci nu e mult colesterol in reteta ca unt am pus extrem de putin am pus o lingura de ulei de masline si carnaciorul asta e printre cele mai light posibili si facut la gratar vin eu in apararea carnaciorului multumesc de laude
la 12.06.2010, 15:35
Ana multumesc
la 13.06.2010, 02:09
fara cuvinte felicitari si 5 furcu
la 13.06.2010, 12:59
Nadina, multumesc
la 17.06.2010, 23:49
Ce de bunatati ai mai facu Sylvia cat am lipsit,felicitari pentru toate si furculitele binemeritate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking