Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
13 Apr 2018 | 3228 vizualizari
Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda

Ingrediente

  • 850 grame cartofi dulci
  • 300 grame varza de Bruxelles
  • 2 crengute rozmarin sau 1/2-1 lingurite rozmarin uscat
  • 200 grame Chorizo
  • 75 grame branza Gouda (se poate inlocui cu Cheddar sau cascaval)
  • 2 cepe verzi
  • sare

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. 

Cartofii se taie in 4-6 bucati si varza in jumatati. Se aseaza pe o tava (tapetata cu hartie de copt). Se adauga frunzele de rozmarin, putin ulei de masline si sare si se amesteca bine. Se coc in cuptor 30 de minute. 

Intre timp, se indeparteaza pielita de la chorizo si se taie in cuburi. Se prajesc bucatile cateva minute, la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei. Se transfera pe o farfurie cu prosoape din hartie. 

Se taie ceapa rondele si se rade branza. 

Se adauga chorizo, ceapa si branza peste cartofi si varza si se mai lasa 5 minute la cuptor, pana cand branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de galbiori cu orez

Postat de andaoana

Mancare de galbiori cu orez

Galbiorii ii spalam foarte bine cu apa rece si ii taiem daca este necesar . II punem la scurs intr-o sita . Ceapa o taiem solzisori si o calim intr-o tigaie antiaderenta in ulei . Adaugam peste...

Citeste continuarea

Tocana padurarului

Postat de simona72

Tocana padurarului

Am tocat ceapa marunt si am calit-o in ulei si unt. Cand ceapa s-a inmuiat si a devenit sticloasa, am adaugat si usturoiul tocat fin. Am lasat sa se caleasca putin, maxim un minut, sa fiu sigura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2018, 11:27
la 13.04.2018, 11:50
la 13.04.2018, 14:41
Ce combinatie misto! Ador cartofii dulci si mai nou si varzuca asta!
la 13.04.2018, 15:11
Ce bine suna si cred ca e si bun tare preparatul!
la 13.04.2018, 16:22

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking