Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

Postat de deea2686 in Pui
14 Oct 2014 | 5740 vizualizari
Cartofi evantai cu pulpe la cuptor

Ingrediente

  • 10 cartofi medii
  • 600 gr cascaval
  • 600 gr kaizer
  • 4 oua
  • ulei de masline
  • 5 pulpe de pui intregi
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de kaizer.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se aduga cascavalul deasupra!

Pulpele se pun in tava se presara usturoiul batut,sarea,piperul,vinul,uleiul de masline si se pun la cuptor pt 35-40 minute pina se rumenesc.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de pui umplut

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile de pui se taie in doua dar nu total,se desfac si se bat cu un ciocan de carne....

Citeste continuarea

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Postat de AlexTeacher

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2014, 18:13
Bun bun
la 14.10.2014, 18:51
la 14.10.2014, 19:54
la 14.10.2014, 21:03
Vin la masa
la 15.10.2014, 13:49
Pofti poftiti va astept!!!Numai sa-mi spuneti cind ca sa ii fac calzi!!!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking