Cartofi Hasselback

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2011 | 20843 vizualizari
Cartofi Hasselback

Este prima data cand fac acesti cartofi. I-am vazut la Miha si mi-au placut tare mult. Multumesc mult draga mea.

Ingrediente

  • 6 cartofi potriviti
  • ~ 100 g unt aromat
  • sare, piper

Mod de preparare

Ar fi de preferat ca acesti cartofi sa fie gatiti cu coaja. Eu i-am curatat si au fost foarte buni si asa :). Se taie cartofii felii subtiri, dar fara a taia pana jos. Si o idee buna de la Miha: punem cartoful intr-o lingura iar marginile lingurii vor opri cutitul sa taie pana jos.

Umplem fiecare crestatura cu unt aromat si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam cartofii intr-o tava termorezistenta si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora. Incercam cartofii cu furculita. Se servesc calzi. Sunt foarte buni, asemanatori cu cartofii copti.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada de pui cu legume si cartofi Hasselback

Postat de Elena_Daria

Rulada de pui cu legume si cartofi Hasselback

Curatam ceapa, o tocam marunt, apoi o punem la calit in putin ulei. Spalam ardeiul, il taiem fasiute, il adaugam peste ceapa calita, presaram putina sare si piper, si lasam sa se inmoaie bine,...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

Postat de postavaru

Pulpe de pui cu mustar si cartofi Hasselback

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate apoi le condimentam cu sare si piper. Amestecam mustarul cu uleiul de masline, sare, piper, cimbru si usturoiul pisat. Ungem bine pulpele pe toate partile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2011, 19:57
si mie imi plac
la 10.03.2011, 20:03
Rocsi
la 10.03.2011, 20:04
Imi plac!
la 10.03.2011, 20:07
Multumesc Mena. Ma bucur ca te mai vad
la 10.03.2011, 20:09
foarte faina idee

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking