Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii

Postat de trifadalia in Somon
5 Aug 2019 | 1603 vizualizari
Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii

Ingrediente

  • somon 2 bucati
  • ou 1 bucata
  • patrunjel verde 1 legatura
  • usturoi 3 catei
  • cartof razuit 1 bucata
  • faina de orez 2 linguri
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • Pentru cartofi la cuptor:
  • cartofi 1 kg
  • oua 4 bucati
  • smantana 500 grame
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

 Somonul se toaca prin masina de tocat carne, apoi se amesteca cu restul de ingrediente, se formeaza bilutele, apoi se pun pe o hartie de copt la cuptor la 180 de grade C, pana se rumenesc, intorcandu-le din cand in cand.

Cartofii se pun la fiert in coaja. Ouale si ele separat se pun la fiert.

Cartofii se curata de coaja, la fel si ouale, apoi se asaza in straturi intr-un vas cu yena si intre fiecare strat se pune smantana. Vasul de yena se da la cuptor pentru 40 de minute.

Se servesc alaturi de chiftelele de somon alaturi de felii de rosii sau de orice fel de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu branza si somon afumat cu aroma de lime

Postat de simona72

Placinta cu branza si somon afumat cu aroma de lime

In primul rand ne ocupam de pestele afumat…Taiem pestele in cuburi, il punem intr-un castron, iar peste el stoarcem sucul de la jumatate de limeta. Marinam pestele putin in felul...

Citeste continuarea

Pasta de somon afumat

Postat de RuxyRux

Pasta de somon afumat

Se prepara atat de simplu: 1. Se curata somonul (sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite. 2. Se fierb ouale, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.08.2019, 14:24
la 05.08.2019, 15:42
Interesante chiftelele de somon
la 05.08.2019, 18:22
la 05.08.2019, 19:04
la 05.08.2019, 21:12

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking