Ingrediente
- 2 kg cartofi
- 5 pulpe pui
- 1 ceapa mai mare
- 1 lingurita boia dulce
- 5 catei usturoi
- sare
- piper
- 100 ml ulei
- 200 ml apa
Mod de preparare
Spalam bine pulpele si le curatam apoi le punem la fiert cu zarzavat pentru supa, lasam sa fiarba cam pe jumatate.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in patru sau sase depinde de marime. Apoi ceapa o curatam, o spalam si tocam cit putem de marunt , usturoiul curatat si dat prin presa, apoi cartofii ii amestecam bine cu ceapa, usturoiul, boiaua, piperul, sarea si uleiul. Ii amestecam bine apoi ii lasam 10 min. sa-si ia aromele dupa care ii punem in tava, punem apa , apoi ii dam la cuptorul incins la 220 grade .
Cind cartofii sunt aproape gata punem pulpele pe jumatate fierte si lasam sa se rumenesca bine pe ambele parti.
Cind s-au rumenit bine scoatem si avem un felul doi complet.
Pofta sa fie si ii recomand cu drag, sunt deliciosi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|