Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
3 Feb 2016 | 9427 vizualizari

Prima data am vazut o astfel de reteta, acum cativa ani,  la Cristi Roman , aici pe bucataras. Bine, reteta difera, dar ideea de a umple cartofii si a-i da la cuptor m-a incantat tare mult.  Eu nu i-am copt pe sare asa cum a procedat el, cu toate ca ar fi fost mult mai buni asa, ci i-am fiert, apoi le-am scobit interiorul si i-am umplut. Metoda mea e mai rapida, dar daca timpul va permite, mai bine ii coaceti, ca vor avea alt gust.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 03.02.2016, 16:59
Bine ca nu i-ai umplut cu mana...
la 03.02.2016, 17:06
Nota zece, specialisto!
la 03.02.2016, 17:17
Vai, multumesc, Clau!
la 03.02.2016, 17:21
foarte buni si frumosi
la 03.02.2016, 17:22
Arata minunat extraordinar! Si eu ii prepar umpluti cu branzeturi diferite si ii invelesc in foaie de copt! In orice mod ii prepari sunt tare gustosi! Imbratisez mamicuta harnicuta care face papa buna la copilasii ei
la 03.02.2016, 17:29
Catalina
la 03.02.2016, 17:31
Multumesc, Rux drag! Multumesc si de pontul cu hartia de copt!
la 03.02.2016, 17:49
buni buni
la 03.02.2016, 17:51
la 03.02.2016, 18:41
arata minunat
la 03.02.2016, 18:54
Andreea Motan
la 03.02.2016, 18:54
Deyu
la 03.02.2016, 20:22
Ce faini ti-au iesit!
la 03.02.2016, 20:31
Multzu, Rocsi!
la 04.02.2016, 20:12
Cartofi Byron, tare buni sunt! Asa i-am facut si eu, fierti, nu copti pe sare,....mare diferenta nu cred ca e

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking