Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
28 Iul 2016 | 2710 vizualizari
Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

Ingrediente

  • 500 grame cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 20 grame branza Feta
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas. 

Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.

Se adauga peste cartofi si se amesteca. 

Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Postat de katty

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

Taiem codita la vinete si le taiem in doua jumatati. Crestam fiecare jumatate, presaram cu sare si le lasam la scurs pentru 1/2 de ora. Coacem ardeii kapia pe plita si ii curatam de coaja....

Citeste continuarea

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

Postat de Oana

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

Vinetele se spala, se sterg si se taie pe lung, felii de 0.5 cm. Se sareaza si se lasa 15 minute. Se sterg apoi cu servet de hartie, se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt si se coc la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.07.2016, 15:14
la 28.07.2016, 16:46
Ce bun!
la 28.07.2016, 18:26
ce bunaciune!
la 28.07.2016, 19:20
bun
la 28.07.2016, 20:28
Bunatate!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking