Ingrediente
- 500 grame cartofi
- 1 dovlecel mai mare
- 1 lingura cimbru proaspat
- 20 grame branza Feta
- ulei de masline
- sare, piper
- 2 catei de usturoi
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas.
Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.
Se adauga peste cartofi si se amesteca.
Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|