Ingrediente
- 6 cartofi roz
- 1 legătură de mărar
- sare
- ulei pentru prăjit cartofii
- Pentru salata asortată
- 8 frunze de salată
- 2 roșii
- 2 castraveți
- 1-2 ardei grași
- 1-2 fire de ceapă verde
- 1 legătură de mărar
- 50 grame telemea
- sare
- ulei
- oțet
Mod de preparare
Se face o salată asortată, după rețeta: https://www.bucataras.ro/retete/salata-asortata-de-vara-83969.html
Mărarul se alege, se spală, se zvântă și se taie fin.
Cartofii se curăță de coji, se spală bine, se taie în cubulețe mai mari și se pun la fiert în apă multă cu sare.
Când sunt fierți, se strecoară bine de apă și se prăjesc într-o tigaie cu ulei suficient, la foc mic, ca să nu se ardă, ci doar să se rumenească frumos.
Când sunt bine rumeniți, pe toate fețele (trebuie să aveți răbdare, pentru un rezultat satisfăcător) îi puneți în farfurie, presărați peste ei mărar și sare și îi serviți cu o porție de salată asortată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie, cu salata asortata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|