Cartofi la tigaie, cu salata asortata

Postat de RODIMUR in Mancaruri de legume
2 Sep 2017 | 2551 vizualizari
Cartofi la tigaie, cu salata asortata

Un meniu ușor și gustos, simplu de făcut și la îndemâna oricui, chiar și a acelora mai puțin pricepuți în bucătărie...

Ingrediente

  • 6 cartofi roz
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • ulei pentru prăjit cartofii
  • Pentru salata asortată
  • 8 frunze de salată
  • 2 roșii
  • 2 castraveți
  • 1-2 ardei grași
  • 1-2 fire de ceapă verde
  • 1 legătură de mărar
  • 50 grame telemea
  • sare
  • ulei
  • oțet

Mod de preparare

Se face o salată asortată, după rețeta:  https://www.bucataras.ro/retete/salata-asortata-de-vara-83969.html

Mărarul se alege, se spală, se zvântă și se taie fin.

Cartofii se curăță de coji, se spală bine, se taie în cubulețe mai mari și se pun la fiert în apă multă cu sare.

Când sunt fierți, se strecoară bine de apă și se prăjesc într-o tigaie cu ulei suficient, la foc mic, ca să nu se ardă, ci doar să se rumenească frumos.

Când sunt bine rumeniți, pe toate fețele (trebuie să aveți răbdare, pentru un rezultat satisfăcător) îi puneți în farfurie, presărați peste ei mărar și sare și îi serviți cu o porție de salată asortată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie, cu salata asortata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta spiralata cu legume

Postat de oanapl

Tarta spiralata cu legume

Pentru aluat, cerni făina într-un castron și adaugi sarea și untul tăiat cubulețe. Omogenizezi compoziția sfărâmând untul între degete. Când totul se...

Citeste continuarea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Postat de AdrianUdrea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Se spala bine vanata si dovlecelul, se sterg cu prosoape absorbante si se taie in rondele de 5-6 mm grosime. Se asaza pe o suprafata plana si se presara cu sare. Se lasa 3-5 minute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.09.2017, 02:11
la 02.09.2017, 08:20
Buni!
la 02.09.2017, 08:30
Mulțumesc frumos, Motănel!
la 02.09.2017, 08:30
Îți mulțumesc, Cristinuța!
la 02.09.2017, 09:04

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking