Cartofi natur la ceaun

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
15 Oct 2010 | 6670 vizualizari
Cartofi natur la ceaun

din seria ,,la ceaun''.....pt ca m-am indragostit de vasul asta.....rapid si delicios....

Ingrediente

  • 1kg cartofi albi
  • sare,piper,vegeta
  • unt
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Se pun intr-o oala cu apa si se dau la foc potrivit.Cand incepe apa sa fiarba,se adauga sare si vegeta si patrunjel tocat(cam jumatate de pumn) si se lasa pe foc vreo 25minute pana cartofii sunt fierti dar nu foarte moi.Se rastoarna cartofii intr-o sita,se scurg bine.Peste cartofi punem putin ulei de masline,cubulete de unt,sare,piper si vegeta dupa gust si agitam putin vasul pentru a se amesteca toate ingredientele.

Cand servim punem putina zeama de lamaie si presaram mult patrunjel deasupra.Servim de preferinta cu peste...este delicios....Se poate servi si cu orice fel de carne sau doar cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute cu mozzarella

Postat de caroline

Chiftelute cu mozzarella

Punem intr-un robot painea taiata in cuburi mici,mozzarella spalata,scursa de apa si rupta,parmezanul dat prin razatoare,ouale si potrivim de sare. Mixam totul foarte bine pana obtinem o...

Citeste continuarea

Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca. Le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 18:15
Pai, eu ma prezint cu tacamurile la mine
la 15.10.2010, 18:20
ce rapida ai fost,doar ce am terminat de scris reteta
la 15.10.2010, 18:22
la 15.10.2010, 18:23
la 15.10.2010, 18:27
buey Gaby....tie iti place ca e la ceaun,asa-i???

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking