Cartofi natur la ceaun

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
15 Oct 2010 | 6692 vizualizari
Cartofi natur la ceaun

din seria ,,la ceaun''.....pt ca m-am indragostit de vasul asta.....rapid si delicios....

Ingrediente

  • 1kg cartofi albi
  • sare,piper,vegeta
  • unt
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Se pun intr-o oala cu apa si se dau la foc potrivit.Cand incepe apa sa fiarba,se adauga sare si vegeta si patrunjel tocat(cam jumatate de pumn) si se lasa pe foc vreo 25minute pana cartofii sunt fierti dar nu foarte moi.Se rastoarna cartofii intr-o sita,se scurg bine.Peste cartofi punem putin ulei de masline,cubulete de unt,sare,piper si vegeta dupa gust si agitam putin vasul pentru a se amesteca toate ingredientele.

Cand servim punem putina zeama de lamaie si presaram mult patrunjel deasupra.Servim de preferinta cu peste...este delicios....Se poate servi si cu orice fel de carne sau doar cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive in crusta de paine

Postat de Meea

Aperitive in crusta de paine

Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de...

Citeste continuarea

Aperitiv saleuri cu cascaval

Postat de RODIMUR

Aperitiv saleuri cu cascaval

Răzuiți fin cașcavalul. Faceți un aluat din: făină, unt, gălbenușuri, sare, smântână și frământați-l bine, ca să fie omogen. Întindeți acest aluat fraged...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2010, 18:15
Pai, eu ma prezint cu tacamurile la mine
la 15.10.2010, 18:20
ce rapida ai fost,doar ce am terminat de scris reteta
la 15.10.2010, 18:22
la 15.10.2010, 18:23
la 15.10.2010, 18:27
buey Gaby....tie iti place ca e la ceaun,asa-i???

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking