Cartofi noi cu branza, la cuptor

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
9 Iun 2016 | 3974 vizualizari
Cartofi noi cu branza, la cuptor

Din categoria ''am aburit-o si-n seara asta''...............:))))))))))))))))))))))))

Ingrediente

  • cca 700-800 g cartofi noi
  • 200 g branza de oaie
  • 50 ml ulei
  • un praf de sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in 4, apoi ii asezam intr-o tava de lut, presaram un pic de sare ( nu foarte multa ca e si branza sarata), apoi adaugam uleiul si amestecam bine . Acoperim tava cu hartie de copt si o bagam la cuptor cca 1 ora, apoi scoatem hartia de copt, presaram branza rasa deasupra si mai dam la cuptor cac 10 min.  scoatem din cuptor si presaram piper.Cam asta-i toata treaba, i-am servit cu niste snitele, ca nu intrau asa goi....:))))))))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi Dauphinoise

Postat de ralu_ca

Cartofi Dauphinoise

Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat...

Citeste continuarea

Cartofi noi cu branza si piept de pui la cuptor

Postat de ralu_ca

Cartofi noi cu branza si piept de pui la cuptor

Se spala cartofii noi si se taie rondele subtiri, ii asezam intr-un vas in care turnan putin ulei de masline , sare si piper si amestecam. Ceapa verde si morcovul se taie rondele si se calesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2016, 21:09
Cat de mult imi plac cartofii noi. Eu mi-i fac cu cascaval, ca nu-s prietena cu branza de oaie
la 09.06.2016, 21:14
Asteptam parmezanul de la Diamantoasa, dar teapa n-a ajuns.....
la 09.06.2016, 21:27
))) Cleme nici parmezanul nu poti sa il pui in cantitate mare cum pui alta branza. e prea sarat...Asa ca, ne multumim cu branzele noastre ))
la 09.06.2016, 21:30
)
la 09.06.2016, 21:37
Parmezanul il mancam la desert...

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking