Cartofi noi cu carnati picanti

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
31 Mai 2017 | 2604 vizualizari
Cartofi noi cu carnati picanti

In ultimul timp, imi place sa prepar garnituri noi, mai altfel, sub impulsul inspiratiei sau a ingredintelor ce le am la dispozitie. Am folosit acesti cartofi noi ca ,,reteta pentru picnic'', alaturati carnii de vita Asada, preparata la gratar.  

Ingrediente

  • 2 kg cartofi noi foarte mici
  • 250 carnati unguresti uscati si picanti de Szeged
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Cartofii se curata bine, cu ajutorul unui burete de plastic pentru spalatul vaselor [ pe care-l folositi doar in acest scop ].
  2. Spalati bine cartofii si puneti la fiert, in apa sarata.
  3. Adaugati la fiert jumatae din patrunjelul verde.
  4. Curatati si spalati restul legumelor si a verdeturilor.
  5. Feliati carnatul in rondele subtiri si puneti la prajit 2-3 minute, doar atat cat sa imprumute uleiului, gustul picant si savoarea lor.
  6. Dupa 15-20 minute, cartofii se scurg de apa fierbinte.
  7. Adaugati cartofii in tigaia cu carnati.
  8. Prajiti cartofii, amestecand din cand in cand, pana acestia devin rumeni.
  9. Patrunjelul verde se toaca si se amesteca cu cartofii.
  10. Serviti cartofii, decorati cu rondele de ardei iute, patrunjel verde si rondele de ceapa verde.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ratatouille

Postat de Dea_Dea

Ratatouille

Pregatim sosul: ceapa si usturoiul se toaca. Se pun la calit in tigaie cu uleiul de masline. Rosiile se decojesc de coaja si se taie bucati. Se pun peste ceapa si usturoi, se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus in sos cremos

Postat de katty

Ciuperci pleurotus in sos cremos

Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa, le scurgem si le taiem fideluta mai groase putin. Intr-o tigaie inalta punem untul, uleiul si ciupercile. Acoperim cu un capac si le lasam sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2017, 00:05
Deliciosi!
la 01.06.2017, 00:06
Mi-e dor de voi Mena
la 01.06.2017, 00:13
Si mie de voi, draga mea
la 01.06.2017, 00:30
Foarte bun!
la 01.06.2017, 00:32
buni buni

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking