Cartofi noi cu carnati picanti

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
31 Mai 2017 | 2586 vizualizari
Cartofi noi cu carnati picanti

In ultimul timp, imi place sa prepar garnituri noi, mai altfel, sub impulsul inspiratiei sau a ingredintelor ce le am la dispozitie. Am folosit acesti cartofi noi ca ,,reteta pentru picnic'', alaturati carnii de vita Asada, preparata la gratar.  

Ingrediente

  • 2 kg cartofi noi foarte mici
  • 250 carnati unguresti uscati si picanti de Szeged
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Cartofii se curata bine, cu ajutorul unui burete de plastic pentru spalatul vaselor [ pe care-l folositi doar in acest scop ].
  2. Spalati bine cartofii si puneti la fiert, in apa sarata.
  3. Adaugati la fiert jumatae din patrunjelul verde.
  4. Curatati si spalati restul legumelor si a verdeturilor.
  5. Feliati carnatul in rondele subtiri si puneti la prajit 2-3 minute, doar atat cat sa imprumute uleiului, gustul picant si savoarea lor.
  6. Dupa 15-20 minute, cartofii se scurg de apa fierbinte.
  7. Adaugati cartofii in tigaia cu carnati.
  8. Prajiti cartofii, amestecand din cand in cand, pana acestia devin rumeni.
  9. Patrunjelul verde se toaca si se amesteca cu cartofii.
  10. Serviti cartofii, decorati cu rondele de ardei iute, patrunjel verde si rondele de ceapa verde.

                      Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnati picanti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Postat de simona72

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Pentru tocanita: spalam hribii si ii taiem felii. Intr-o cratita punem uleiul la incins. Adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, lasam 2-3 minute sa se caleasca. Adaugam 3-4 linguri apa si mai...

Citeste continuarea

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

Postat de rocsi_1612

Ciuperci cu bacon si oua, la cuptor

Spalati ciupercile, le stergeti cu un servetel si le taiati bucatele. Ceapa verde o taiati rondele. Incingeti o tigaie, puneti baconul, il rumeniti usor. Adaugati ciupercile, ceapa verde,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2017, 00:05
Deliciosi!
la 01.06.2017, 00:06
Mi-e dor de voi Mena
la 01.06.2017, 00:13
Si mie de voi, draga mea
la 01.06.2017, 00:30
Foarte bun!
la 01.06.2017, 00:32
buni buni

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking